Privé trainingen

Effectief en goedkoper dan u denkt!

Wie een pup aanschaft gaat meestal op zoek naar een puppy cursus. Trainen in een groep werkt stimulerend en het is leuk om te doen. Maar groepstraining biedt een basis programma waarin de aandacht verdeeld wordt over de verschillende cursisten.

Heeft u aparte wensen, of kunt u niet op de tijden waarop de puppytraining gegeven wordt, dan kan privé training een uitkomst zijn. De training wordt op uw wensen afgestemd. Door de één op één aandacht is de training ook op u en uw pup afgestemd. Privé training gaat daardoor sneller en is meestal effectiever dan groepstrainingen.

Mijn ervaring is dat veel eigenaars na vier privé trainingen verder zijn dan cursisten in een groepstraining. En dan blijkt privétraining bij nadere beschouwing niet meer te kosten dan groepstraining.

Voordelen

  • U traint wanneer het u uitkomt
  • U krijgt een training op maat aangepast aan uw wensen
  • Tijdens een privé training is het veel gemakkelijker om meer over uw hond en uw omgang met uw hond te vertellen waardoor de training veel efficiënter verloopt

Naast gehoorzaamheidstraining kunnen kleine problemen, zoals opspringen, trekken aan de lijn of kleine ondeugden binnenshuis in aanmerking komen voor een individuele training. Van privétrainingen worden geen verslagen gemaakt, zoals bij een gedragsconsult. Privé trainingen worden gegeven in de praktijk aan de Sterappelstraat 11 te Eindhoven.

Tarieven

Het tarief voor privé trainingen is:
€ 50,- /uur
€ 35,-/half uur
Voor een privé training aan huis geldt een tarief van  € 75,-, exclusief reiskosten. Privétrainingen aan huis duren minimaal een uur.