Cursussen

Samen met collega’s geef ik op onderstaande locaties trainingen. Deze trainingen kunnen puppytrainingen of gehoorzaamheidstrainingen zijn maar ook speurhondentraining. Samen met de collega’s van de verschillende hondenscholen proberen we een veelzijdig cursusaanbod te verzorgen.

Waar wordt training gegeven?


Cursussen Geldrop

In Geldrop kunt u de genoemde cursussen volgen op dinsdag avond bij Canine Kynologisch Advies. Daarnaast wordt er een speurtraining verzorgd op wisselende locaties op vrijdagmiddag 13.00.

Cursussen Haaren

Bij Dierenwelzijnscentrum In t Veld in Haaren wordt training gegeven op woensdag en zaterdag ochtend.

Privé cursus

Het is ook mogelijk privé trainingen te volgen. Privé trainingen zijn effectiever omdat er meer aandacht is voor uw persoonlijke trainingswensen en trainingsstijl. Deze persoonlijke benadering biedt ook een veilige leeromgeving bij moeilijk gedrag van de hond

Online Trainingen

Membership

onder constructie

puppycursus

We bieden een online puppycursus aan, waarbij u wekelijks een link naar een videoles op YouTube toegestuurd krijgt. Deze les wordt ondersteund met schriftelijke instructies.

De puppycursus omvat het aanleren van de oefeningen zitten, liggen, volgen, komen en apporteren en daarnaast hoe u deze oefeningen uit kunt breiden naar moeilijkere situaties. We gaan tevens uitgebreid in op training thuis en hoe een jonge pup gesocialiseerd moet worden en hoe u de pup kunt laten wennen aan moeilijke situaties.

Deze cursus kost 40,-